Maraton GNH
Nočna izmena na RF
Maraton GNH
24. 4. 2024 ob 13:16

Fakulteta za komercialne in poslovne vede (FKPV) praznuje 20 let

Intervju z dekanjo FKPV doc. dr. Tatjano Dolinšek

Fakulteta za komercialne in poslovne vede (FKPV) je bila pred 20 leti med prvimi zasebnimi visokošolskimi izobraževalnimi organizacijami v Sloveniji. Danes so ponosni na mrežo skoraj 10.000 doslej vpisanih študentov in 5800 diplomantov. Njihov najmlajši diplomant je bil star 20 let, najstarejši je ob zagovoru diplome štel že 67 let. Ne glede na to, kaj so študirali, njihove življenjske zgodbe dokazujejo, da so bili kos tako strokovnim področjem, za katere so se izobraževali, hkrati pa večina ugotavlja, da so se s študijem izobrazili za življenje. Povezujejo ljudi, ki vedo, da si priložnosti ustvarjamo sami.

V letu, ko praznujejo 20 let obstoja, vas vabijo, da praznujete skupaj. Pridružite se jim na njihobih dogodkih, ki še sledijo.

Prvi dogodek je že pred vrati. Danes, 24. 4. 2024 ob 16. 30 (v živo ali na daljavo) bodo pričeli  z zanimivo okroglo mizo na tematiko: TURIZEM – IZOBRAŽEVANJE – ZAPOSLOVANJE. Na okrogli mizi bodo z nami različni strokovnjaki s področja turizma, ki uspešno delujejo na tem področju že vrsto let.